16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecorarea bucatariei

Decorarea bucatariei

Decorarea bucatariei se face, ca si restul casei, in functie de personalitatea celor care locuiesc. Inainte sa va apucati sa renovati bucataria trebuie sa va gânditi cum vreti sa arate aceasta.


Atunci când intrati in magazine, sunt o gramada de piese de mobilier care va atrag atentia si sunt tentante. Trebuie insa sa va gânditi bine ce varianta veti alege pentru ca ea va va reflecta de fapt personalitatea si, mai mult decât atât, atunci când intrati in bucatarie, trebuie sa va simtiti pe deplin multumita de ceea ce gasiti inauntru.


Site-ul ele.ro va propune câteva stiluri in care sa va regasiti si in care puteti sa va renovati bucataria.


Modern


Simpla, culoare metalica si mai mult functionala decât decorativa, acestea ar trebui sa fie atributele unei bucatarii moderne. O buna organizare si o simetrie perfecta vor face ca locul sa para „nou“ si familial. Elementele acestui stil includ metale stralucitoare, tâmplarie lustruita si suprafete netede. Betonul, granitul si linoleumul sunt cele mai populare optiuni pentru podea. Masa, de asemenea metalica, are efect maxim.


In cazul in care doriti sa adoptati acest stil nu trebuie sa uitati de accesorii cum ar fi suportul pentru vesela, de asemenea metalic. Acestea sunt ingredientele pentru o bucatarie moderna de succes.


Traditional


Acest stil ne duce cu gândul la bucataria bunicii, care, desi miroase intodeauna a prajituri, este veche. Se pare ca lucrurile au mai evoluat si stilul traditional este la mare cautare.


Gemuletele acelea patrate, cu perdelute albastre cu buline albe, vaza cu flori care este intotdeauna asezata pe masa rotunda din mijlocul bucatariei, scaunele patratoase, totul in note calde de maro.


Daca veti alege acest stil, probabil ca nu veti impresiona si nu veti soca pe nimeni, dar cu siguranta invitatii dumneavoastra se vor simti intr-un loc calduros si primitor. Si, de ce nu… poate ii veti da un telefon bunicii, sa va spuna câteva retete de prajituri.


Rustic


Calduros, primitor, cu mobila din lemn masiv care aduce o bucata din natura in casa. Un loc ideal unde puteti savura o ceasca de ceai intr-o dupa-amiaza de toamna târzie.


Puteti opta sa aplicati pe tavan grinzi in ton cu mobila. Pentru podea alegerea ideala poate fi parchetul sau gresia. Bucatariile in stil rustic pot parea sofisticate, dar eleganta lor caracteristica este datorata frumusetii naturale.


Acestea sunt câteva dintre modelele pe care le puteti alege atunci când va renovati bucataria. Insa, trebuie sa luati in considerare si parerea familiei in momentul in care va hotarâti la un anumit stil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS